(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Erilainen shoppailupäivä Kaakonkulmalla keskiviikkona 17.4.

Kyllä, Miehikkälässäkin voi shoppailla! Avarra lähialuetuntemustasi ja lähde mukaamme Miehikkälään –käymme toki katsomassa päivän päätteeksi myös upean Zsar-ostoskeskuksen Virolahdella.

Päivän ohjelma:
08:50 Kotka, vanha linja-autoasema
09:05 Karhula, linja-autoasema
09:20 Hamina, linja-autoasema

Saavumme Miehikkälään n. klo 10:00, ensimmäinen tutustumiskohteemme on Idän Pelto ry. Idän Pelto on kristillisiin arvoihin ja vapaaehtoistyöhön perustuva humanitaarinen kirpputori, joka myy myös lahjoituksena saatua uutta tavaraa. Ompelutarvikkeet ja kankaat saat täältä hämmästyttävän edullisesti ja saatat tehdä kirpputorilta huikeita löytöjä! Kahvipannu on kuumana vierailumme ajan.

Seuraavaksi menemme (n. klo 11:00) Miehikkälän Käsityöpuotiin. Miehikkälällä on vahvat juuret käsityöpitäjänä, eikä perinne ole suinkaan loppunut. Puodissa on myynnissä käsitöitä, koruja, sisustustarvikkeita, leivonnaisia, Miehikkälän herkkua hapanvelliä ja paljon muuta!

Ostosten jälkeen klo 12:00 siirrymme lounastamaan Seppälän lammastilalle. Herkulliseen lounaaseen kuuluu kaksi erilaista salaattia, nyhtökaritsaa, lampaan palvilihaa, uunissa valmistetut valkosipuliperunat sekä jälkiruoka kahvin tai teen kera. Kaikki on itsetehtyä ja juurekset ovat paikallisilta yrittäjiltä. Jopa rieska ja kotikalja ovat tilan emännän itse valmistamia!
Seppälän tilalta on mahdollisuus ostaa tuotteita mukaan; pääsiäiseksi tuoretta lampaanlihaa, erilaisia villatuotteita tai lampaalihajalosteita.

Vatsat täynnä menemme vielä hetkeksi (klo 14:30 – 16:00) Vaalimaalle upeaan Zsar-outletiin. Suomessa ainutlaatuinen ostoskylä on upea –upeat maailmanmerkit vieri vieressä häikäisevät!

Kotimatkalle lähdetään klo 16:00 monta kokemusta rikkaampana.

Hinta: 40€ / hlö

Muistettavaa:
– matkavakuutuksen ottaminen suositeltavaa.
– peruuttaminen: sairastapauksissa lääkärintodistuksella, kulut 20€/hlö
sekä matkanjärjestäjälle aiheutuneet todelliset kulut. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja.

Lisätiedot ja varaukset:

Liikenne Vuorela
puh. 05 347 8466
toimisto@liikennevuorela.fi