(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Moulin Rouge Helsingin kaupunginteatterissa 15.11.2024

Moulin Rouge! -musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori säveltäjä rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat.

Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! -musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! -musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! -musikaaliin!

Matkaohjelma perjantai 15.11.
15:10 Hamina, linja-autoasema
15:30 Karhula, linja-autoasema
15:50 Kotka, linja-autoasema
16:10 Jyrkilän tallit

18:30 esitys alkaa

Matkan hinta: 129€ / hlö

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset sekä lippu permannolta

Maksu:
Lasku sähköpostiin tai postitse

Tärkeää:
– suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista
– peruuttaminen: kuluton peruuttaminen 28 vrk ennen matkan alkua, sairastapauksissa lääkärintodistuksella, kulut 20€/hlö sekä matkanjärjestäjälle aiheutuneet todelliset kulut.
– noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.
– pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Lisätiedot ja varaukset toimistoltamme!

Liikenne Vuorela Oy
puh. 05 347 8466
toimisto@liikennevuorela.fi