(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Nabucco Savonlinnan oopperajuhlilla perjantaina 26.7.2024 LOPPUUNMYYTY

Oopperakesän 2024 uutuus on väkevä kuvaus vallanhimosta ja menetetystä vapaudesta. Kun kysymme toiveitanne, Nabucco nousee aina esiin. Se on niin hyvä, että säveltäjä Verdikin tiesi osuneensa kultasuoneen. Olavinlinnan uuden Nabuccon ohjaa palkittu Rodula Gaitanou: ”Ilmastonmuutos on aikamme suurin sota ja sitä käydään luontoa vastaan. Meidän versiomme on ekologinen manifesti.”  Loppuunmyyty

Lavastus on saanut innoitusta Babylonian ajan pyramidien ja palatsien muotokielestä. Lavastuksen rakennuselementeissä käytetään kierrätysmateriaaleja.

Nabucco tapahtuu kiehtovasti ajattomassa menneisyydessä. Ohjaaja Rodula Gaitanou ja suunnittelija takis piirtävät terävästi ja raikkaasti, mutta säilyttävät silti tarinan eeppisen ulottuvuuden. Paitsi sodasta ja sorretusta kansasta, kyse on myös rakkaudesta. Nabucco on babylonialainen kuningas, joka hyökkää, ryöstää ja vangitsee naapurimaansa juutalaisen kansan orjuuteen ja pakkotyöhön. Valta juovuttaa, tekee harhaiseksi. Se saa kuninkaan leikkimään jumalaa. Samalla omaa koston hetkeään odottaa katkera Abigaille, yksi oopperakirjallisuuden vahvimmista naisrooleista. Nabucco on tunnettu mahtavista kuorokohtauksista. Suuri kuoro on kuin yksi oopperan roolihahmoista. Illan hitti, heprealaisten orjien Va, pensiero soi ytimiin asti. Ylipappina laulaa basso Mika Kares.

Matkaohjelma perjantai 26.7.
12:45 Jyrkilän tallit
13:00 Kotkan linja-autoasema
13:20 Karhulan linja-autoasema
13:30 Leikarin piha
13:40 Haminan linja-autoasema
14:10 Virojoen linja-autoasema

Matkan hinta: 245€

Hintaan sisältyy:
Kuljetukset, lipun A – katsomosta rivit 19 ja 20 sekä maittavan lounaan Punkaharjulla menomatkalla.

Maksu:
Lasku sähköpostiin tai postitse

Tärkeää:
– suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista
– peruuttaminen: kuluton peruuttaminen 28 vrk ennen matkan alkua, sairastapauksissa lääkärintodistuksella, kulut 20€/hlö sekä matkanjärjestäjälle aiheutuneet todelliset kulut.
– noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja.
– pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.

Lisätiedot ja varaukset toimistoltamme!

Liikenne Vuorela Oy
puh. 05 347 8466
toimisto@liikennevuorela.fi