(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Nunnia ja Konnia Lahden kaupunginteatterissa la 9.11.

”Taivaallisen hauska musikaali”

Discokuningattaren urasta haaveileva Deloris Van Cartier haluaa puhaltaa uralleen nostetta alamaailmassa häärivän miesystävänsä Curtisin yökerhossa. Epäonnisen sattuman vuoksi Deloris joutuu pakenemaan gangstereita ja suojellakseen häntä poliisi piilottaa Delorisin nunnaluostariin. Kaksi erilaista maailmaa joutuu kipinöivälle törmäyskurssille. Vauhtiin ja vapauteen tottunut laulajatar yrittää sopeutua nunnaluostarin täsmälliseen aikatauluun ja kuriin. Deloris ja nunnat ovat kuitenkin lyömätön joukko ladatessaan ilmoille soulin, gospelin ja discon tarttuvat sävelet. Sunnuntaiaamun messuissa alkavat puhaltaa uudet tuulet.

Musikaalikomedia Nunnia ja konnia on kuin mannaa taivaalta. Näyttämö täyttyy valtavalla rakkaudella, kun Deloris ja nunnat antavat palaa. Hersyvän hauskassa musikaalissa yhtyvät railakas huumori ja mukaansatempaava musiikki. Nunnia ja konnia -musikaali perustuu saman nimiseen elokuvaan vuodelta 1992.

Naispääroolissa Deloriksena vierailee Ushma Karnani ja muissa rooleissa nähdään Tomi Enbuska, Laura Huhtamaa, Mikko Jurkka, Ushma Karnani (vier.), Anni Kajos (vier.), Eleonoora Martikainen (vier.), Marko Nurmi, Teemu Palosaari, Aki Raiskio, Aarre Reijula, Ritva Sorvali, Liisa Vuori, Timo Välisaari
sekä Aleksis Kyrö ja Kim Ruuska.

Aikataulu:
08:45 Pitkäkoski, tallit
08:55 Suurmiehikkälä, kaupanmäki
09:10 Miehikkälä, Lunninkuoppa
09:25 Virojoki, linja-autoasema
10:00 Hamina, linja-autoasema
10:15 Karhula, linja-autoasema
11:15 Kausala, kahvitauko
12:30 Lahti, Kaupunginteatteri

Paluu teatteriesityksen jälkeen.

Hinta 67€ sis. teatterilipun ja kuljetuksen hyvätasoisella turistibussilla.

Lisätiedot ja varaukset:
Liikenne Vuorela Oy
puh. 05 347 8466
toimisto@liikennevuorela.fi