(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Uusi auto saapui!

Eilen, 3. huhtikuuta, saapui Pitkäkoskelle tutuissa Vuorelan väreissä oleva uusi Volvo 9700H BR11. Suuri osa henkilökuntaa -nykyistä ja entistä- oli vastaanottamassa yhtiön uusinta hankintaa. Iloa ja innostusta oli selkeästi havaittavissa.

49-paikkaisessa autossa varustelu on korkealuokkaista; matkustusmukavuutta lisäävät mm. tarjottimet, jalkatuet, lehtiverkot sekä jääkaappi ja kahvinkeitin. Vuorelan autoille tyypilliseen tapaan WC on sijoitettu auton takaosaan, jonka vuoksi tavaratilat ovat suuret. ”Liikennöimme paljon niin Lappiin kuin Viroonkin, ja niissä kuljetuksissa korostuu tavaratilan tärkeys. Uskon, että asiakkaat tulevat pitämään matkastaan tässäkin autossa – mukava pikku yksityiskohta on sisätilojen väritys. Sinisävyisyys on Suomen juhlavuoteen juuri sopiva”, Asta Vuorela toteaa.

Kuljettajan työhyvinvointia on ajateltu paljon. Ajamista helpottava Volvo Dynamic Steering, eli ohjauksentasausjärjestelmä, tekee ajamisesta vakaampaa ja kevyempää, jolloin käsivarsien sekä selän rasitus vähenee. Tutkaohjattu ACC-vakionopeudensäädin huomioi edellä kulkevat ajoneuvot säilyttäen sopivan turvavälin ja ilmastointi puolestaan takaa juuri sopivan lämpötilan kuljettajan työpisteeseen. ”Tarvitaan hyvä auto ja hyvä kuljettaja, jotta asiakas on meihin tyytyväinen. Meidän vastuullamme on taata kuljettajille mahdollisimman hyvät työskentelyolosuhteet – pirteä, hyvinvoiva kuljettaja vie matkustajat turvallisesti ja miellyttävästi perille”, kertoo Asta Vuorela ja jatkaa: ”Olemme hyvin ylpeitä henkilökunnastamme. Eräs asiakas kertoi meistä henkivän tunteen, että olemme kaikki yhtä suurta perhettä. Näin haluamme olevan jatkossakin”.

Vuorelan Liikenteen uusi bussi ei ole vain linja-auto. Se on nimeltään ”Ukko” ja omistettu edesmenneelle Raimo ”Rami” Vuorelalle, joka teki vuosikymmeniä kestäneen, menestyksekkään ja syvän muistijäljen jättäneen elämäntyön yrityksen johdossa sekä keulakuvana.

Asta ja Laura Vuorela jatkavat työtä isänsä jalanjäljissä ja pitävät huolen siitä, että kumipyörät pyörivät pitkin maanteitä edelleen joka päivä. Ramin perheelle ”Ukko” tarkoittaa paljon enemmänkin – kun auto kaartaa pihaan, muistuttaa se lämmöllä Ramista tärkeänä ja korvaamattomana perheenjäsenenä. ”Ukon” matkassa kulkee tärkeä kappale Vuorelan Liikenteen sekä perheen historiaa.