(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Liikenne Vuorelan liput myyntiin OnniBus.comin verkkokauppaan

Liikenne Vuorelan liput myyntiin OnniBus.comin verkkokauppaan
– Uutena reittinä Helsinki-Hamina-Miehikkälä!

OnniBus.comin verkkokaupasta voi ostaa nyt myös liput Liikenne Vuorelan Helsinki-HaminaMiehikkälä -reitin busseihin.
Liikenne Vuorela liikennöi arkisin kaksi vuoroparia Helsingin, Haminan ja Miehikkälän välillä.

Lähdöt ovat esim. Haminasta klo 7.50 ja 11.20. Vuorot pysähtyvät myös Karhulan linjaautoasemalla ja Kotkan Sutelan pikavuoropysäkillä.
Helsingissä kummatkin vuorot käyvät Itäkeskuksen kautta. Paluut Helsingin Kampista ovat klo 13.00 ja 16.00.
Kummassakin vuorossa on myös jatkoyhteys Miehikkälään ja Virojoelle.

Liikenne Vuorela on ensimmäinen bussiyritys, joka otti OnniBus.comin verkkokaupan digitaaliseksi myyntikanavakseen. “Tavoitteemme on saada tunnetun OnniBus.com verkkokaupan avulla uusia matkustajia vuoroillemme”, Liikenne Vuorelalta todetaan.

OnniBus.com Oy:n toimitusjohtaja Lauri Helke sanoo, että Liikenne Vuorelan vuorojen saaminen OnniBus.comin verkkokauppaan on merkittävä asia kahdesta syystä: “Ensinnäkin saamme myyntiin uutena kohteena Haminan. Toiseksi tämä on meille tärkeä avaus verkkokauppamme tarjonnan monipuolistamiseksi. Liikenne Vuorelan vuosikymmenten kokemus ja palvelun laatu istuvat loistavasti OnniBus.comin tarjontaan.”

Liikenne Vuorelan vuorot näkyvät OnniBus.comin verkkokaupassa esimerkiksi hakemalla yhteyksiä Helsingin ja Haminan välillä. Liikenne Vuorelan vuorojen kohdalla hakutuloksissa esitetään OnniBus.comin logon sijaan Liikenne Vuorelan logo. Kyseessä ovat Liikenne Vuorelan omalla kalustollaan ja omissa väreissään liikennöimät vuorot.

Liikenne Vuorelan liput laitettiin myyntiin verkkokauppaan tänään. “Ajoitus on mitä parhain, sillä parhaillaan Haminassa on käynnissä kansainvälinen sotilasmusiikkitapahtuma Hamina Tattoo ja nyt pystymme vastaamaan asiakkaiden kysyntään,” Helke toteaa. Lisätietoja: OnniBus.com Oy 050 572 9679, maija.hyotylainen@republic.fi Liikenne Vuorela Oy 05 3478466, rami@liikennevuorela.fi