(05) 347 8466      toimisto@liikennevuorela.fi

Vuorotarjonta paranee Haminan ja Helsingin välillä

Liikenne Vuorela Oy lisää aamuvuoron jonka uskotaan palvelevan niin työssäkäyviä kuin Itä-Uusimaan opiskelijoita.

Yhteydet Haminasta Loviisan ja Porvoon kautta Helsinkiin ovat muutaman vuoden ajan olleet suurten muutosten alla ja tarjonta on vähentynyt merkittävästi. Alkanut lukuvuosi toi esiin loviisalaisten opiskelijoiden tarpeen päästä kahdeksaksi Porvooseen ja näin ollen Liikenne Vuorela aloittaa maanantaina 23.8. liikennöinnin klo 6:15 Haminasta Loviisan ja Porvoon kautta Helsinkiin, jonne vuoro saapuu klo 9:05.

”Saimme kyselyjä aamuvuorosta Helsinkiin, varsinkin Loviisan alueen opiskelijat tuntuivat olevan kovin huolissaan, miten pääsevät oppilaitoksiinsa. Olen iloinen siitä miten nopeasti saimme keskusteluyhteyden Loviisan kaupungin kanssa ja saimme yhdessä kartoitettua tarpeen ja mikä on mahdollisimman laajasti palveleva aikataulu. Aiemmin myös Haminan suunnalta on kuulunut toiveita päästä aamuksi Helsinkiin, joten mielenkiinnolla odotan, miten ihmiset löytävät tämän vuoron. Tarjontaa tulee lisää myös toiseen suuntaan, kun auto palaa klo 10:30 Helsingistä Haminaan.” kertoo Liikenne Vuorela Oy:n toimitusjohtaja Asta Vuorela.

Loviisan kaupungin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Kirsi Kinnunen jatkaa:

”Vuorotarjonnan lisäys mahdollistaa paitsi opiskelijoiden liikkumisen, myös työ- ja vapaa-ajan matkojen sekä muiden asiointimatkojen tekemisen.
Tämä on hartaasti odotettu mahdollisuus siihen kysyntään ja tarpeeseen, jota kaupungin tahot ovat saaneet myös Porvoossa sijaitsevien toisen asteen oppilaitosten ja työnantajien osalta. Toivottavasti tätä pikavuoroa käytetään heti alusta alkaen todella runsaasti.”

Lisätietoja antaa:

Asta Vuorela
toimisto@liikennevuorela.fi
05 347 8466